onze specialiteiten
Hier vindt u een overzicht van onze ambachtelijk gemaakte specialiteiten
metworst een heerlijke gedroogde worst van varkensvlees. Heerlijk gekruid varkensvlees die 2 tot 6 weken heeft gedroogd in onze droogkamer. Verkrijgbaar in een rechte kunststof darm, of rond in varkensdarm |
zeeuws spek Ongerookt heerlijk gekruid en gegrild buik vlees (ook wel stomp af) genoemd. Van dit buikvlees worden ook speklappen gesneden. |
balkenbrij ambachtelijk ouderwets lekkernij. Heerlijke mix van varkensvlees, krenten, rozijnen, meel en kruiden en specerijen. Aan plakken gesneden, opgebakken met suiker of met roggebrood. |
rauwe ham (schink) gedroogd stuk van de bil van het varken. Ongerookt gedroogd in onze droogkamer. De heerlijke smaak komt door het mengsel in de pekel waar het een week in gelegen heeft. En natuurlijk het randje vet wat een speciale smaak aan de ham geeft. |
beenham gepekelde gekruid ham vlees. Heerlijk dun gesneden, warm op een broodje met pindasaus of honing mosterd saus. Onze beenham is zo speciaal doordat hij in een speciale saus gelegen heeft met paprika champignons en uitjes. |
braad worst heerlijke gekruide verse worst, die door een goed mengsel van mager varkensvlees, vet varkensvlees en kruiden een lekkere aanvulling op uw maaltijd is. Verkrijgbaar in fijn en grof. Ook braadworst van rundergehakt verkrijgbaar. |
grilworst Lekkernij die overal van pas komt. Bij de borrel, op feestjes, op brood warm of koud. Ons geheim is de ovenheerlijke kruiden, die de smaak aan de gril worst toevoegt wanneer hij gegrild word. Verkrijgbaar in naturel, met kaas en een zoete variant. |